Skip to Main Content »

Можете да намерите акумулатори ZXZ в гр. Плевен в следните обекти:

 

 

ЕВРО 07 АД, ПЛЕВЕН
ул. "Георги Кочев" № 88
тел. : 064/ 801 366; 801 733;
email : shop.kochev88@pn.euro07.bg